Kokosgrädde


Okej, nu var inte den här bilden så himla vacker som ”proffsens” matbilder – men jag var störthungrig och måste få i mig nåt snabbt – tänkte inte på att det måste vara snyggt också 😉

Kollade på kanellängden som låg på bänken men som tur var besinnade jag mig 😉

Snodde ihop Paleovåfflor och till det lönnsirap, varma blåbär och kokosgrädde. Det är första gången jag vispar kokosgrädde – men inte sista. Det var jättegott! Jag använde Garants kokosmjölk – den var riktigt tjock och bra från början.

garant

Använd kylskåpskall kokosmjölk och ta det tjocka som brukar ligga längst upp i förpackningen. Smaksätt med vaniljpulver (inte vaniljsocker) och lite agavesirap om du vill ha den söt. Jag hällde på lite lönnsirap på våfflorna så jag sötade inte grädden. Vispa med elvisp – klart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s