Hektisk helg


Helgen har gått i ett rasande tempo. Vi började fredag eftermiddag med att skriva på huset med köparna. Det är inte 100% säkert att det blir någon affär ännu eftersom de måste få sitt hus sålt först. Men det känns ändå som ett stort steg i rätt riktning. Om affären blir av så kommer vi att flytta ur senast 1 februari.

På lördagen vaknade jag tidigt och uppspelt, hjärnan gick på högvarv. Om vi ska flytta till något mindre så var ska vi göra av alla grejor? Fick en snilleblixt att jag skulle anordna loppis. Slängde ut det på Facebook innan jag skulle ångra mig….

Grejen var bara den att hela lördagen tillbringades i Stockholm 😉 Klockan 10.00 åkte vi mot Gävle för att hoppa på bussen som tog oss först till Tele 2 Arena för fotboll, Djurgården – Gefle IF. Faktiskt roligt trots att jag inte gillar fotboll. Gefle vann också vilket såklart var ännu roligare 😉

IMG_0799

Sedan direkt till Hovet för hockey, Djurgården – Brynäs. Brynäs krossade Djurgården och vann med 5-1;) Efteråt fick vi vänta inne på hovet eftersom det fanns upprörda Djurgårdare utanför. Ingen som skulle åka buss släpptes ut.

IMG_0800

Hemma i Torsåker igen 00.30..ingen tid att ställ i ordning loppis då.

Upp tidigt på söndag morgon och började ställa ut grejer i stallet. Faktiskt så kom det folk under hela dagen och vi blev av med en hel del grejer. Priserna på sakerna var valfritt bidrag till Bröstcancerfonden – och vi fick ihop 2800 kr! Pengarna är insatta på Rosa Bandet på en insamling som heter Flytt-Loppis. Eftersom vi fick grejer över så fortsätter försäljningen under oktober så att jag kan samla in mer pengar. Jag hoppas få ihop 5000 kr 🙂

Lite av det som såldes under gårdagen – allt från hästgrejor till möbler, böcker, kläder, golfklubbor och porslin

IMG_0796 IMG_0801 IMG_0802 IMG_0803

2 reaktioner till “Hektisk helg

  1. Mina grannar var på precis samma helgnöje och var lika nöjda med resultaten! 🙂
    Men oh! Ska ni sälja stort hus i Torsåker? Bo kvar i byn eller flytta till annan ort? Spännande! Lycka till. Härligt att fixa loppis och rensa bland saker, extra bra att ni sätter in till Cancerfonden ju!

  2. Ja vi har ett alldeles för stort hus i Torsåker som vi hoppas att ”bli av med nu” 😉 Vi vet inte riktigt vart vi tar vägen sedan – kanske Gävle.

    Det är så härligt att rensa bland gamla saker – man ska bara ha saker som man älskar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s