Vad är väl en bal på slottet…


Idag lyfter Mix Megapols tjejplan till Barcelona – åh, vad jag hade velat vara med. Det låter ju alldeles, alldeles underbart…Nominerad blev jag – och faktiskt uppringd – av någon som skulle ställa kontrollfrågor; om jag hade pass och kunde vara ledig osv…Därför trodde jag lite extra på att jag skulle vara en av de lyckliga. Men nej…det var inte min tur den här gången heller…

Och tur var väl det för då hade jag ju struntat i Lidingöloppet på lördag 😉

Just nu sitter jag och läser om reptider…
På följande platser är det repdragning:
Fågelöudde (15,5 km) måste passeras före kl. 16.15.
Grönsta-kontrollen (20 km) måste passeras före kl. 17.00
Sticklinge (23,8 km Vätskan Uddvägen) måste passeras före kl. 17:40

I måndags när vi joggade så fick mannen ont i rumpan och jag började känna av knäet….Därför kollar jag hur sakta vi kan ta oss fram och ändå klara reptiderna.

Mannen startar 13.40 och jag 13.50 – då har vi ca 2,5 timme till första repet som är efter 15,5 km. Det borde inte vara några problem. Om man går fort borde man ju hinna det. 2012 så gick ju jag större delen av Lidingö 15 och det tog ca 2 timmar. 2011 gick jag Lidingö Tjejlopp (10 km) på 1:30 tim

Jag vet ärligt talat inte riktigt hur vi ska lägga upp det. Börja lugnt (gå) – och sedan föröka springa så mycket som möjligt och hoppas på det bästa – eller börja med att springa och sedan få gå haltandes de sista 2 milen?

Dessutom börjar vi båda känna oss förkylda – det retar i halsen och jag har haft huvudvärk i två dagar. Nu proppar jag i mig zinktabletter och Kan Jang.

Det kommer att visa sig på lördag hur vi tar oss fram – men håll en tumme att vi klarar oss igenom loppet. Det hänger på detta lopp om vi kommer att klara En svensk klassiker….

2 reaktioner till “Vad är väl en bal på slottet…

  1. Åh, hoppas det gick bra! 😀
    Jag gåggade mig runt 15 km i dag och är (efter omständigheterna) jättenöjd med dagen. 🙂 Lite geggigt stundtals och blåsigt… men nu är det klart. 🙂
    Får gratulera till En Svensk Klassiker då?

    1. Vi kom runt 😉 Mitt knä pajade efter ca 10 km så vi fick gå resterande 20 km – men runt kom vi och nu har vi klarat en svensk klassiker 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s