Lidingö närmar sig


Vår träning inför Lidingö går sådär…Nu när mitt knä (peppar, peppar) håller sig i skinnet så har mannens ”skinka” börjat bråka. Googlar och ser att det nog är Piriformis som spökar. Hittar massor av skräckhistorier men väljer att inte delge honom så många…Tror att han får ta det lite lugnt faktiskt för efter löpturen igår kunde han knappt gå.

Har hittat ett sätt att tejpa (med kinesiotejp) som vi ska prova. Någon som har nåt tips? Det vore ju förskräckligt tråkigt om han inte kan genomföra Lidingöloppet nu när det är sista loppet i klassikern… :/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s