Dansa loss


Igår hade Yogobe en utmaning på sin facebooksida:

Dansa loss – bara släpp allt annat för en stund.
Visste du att dans kan göra dig gladare och friskare, minska stress, förbättra minnet och lindra ångest och smärta? Rena hälsokuren mao!.
Dagens utmaning är att sätta på en favoritlåt och dansa loss i MINST en låt!

Lät ju riktigt härligt för en stelbent person som mig. Jag antog utmaningen – och det var riktigt härligt.

Kommer ihåg när jag var med på ett pass för Emma Öberg på Yogagames. Då skulle vi ställa oss upp, blunda – och dansa loss. Det var också riktigt härligt – och jag som aldrig dansar annars – dansade så att min yogamatta blev ihopskrynklad 😉

För något år sedan var jag med på Freepower – det var under en dag som Aerostep anordnande. Det kom en tjej från Falun och höll i ett pass där bland annat afrodans ingick. Också otroligt härligt. Jag använder fortfarande mantrat ”Jag är stark, jag är fri, jag är full av energi” som jag snappade upp på det passet. Det brukar komma till användning när jag kör ett lopp och börjar bli trött 😉

Jag ska dansa oftare – det är ett löfte till mig själv ❤

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s