Löparhelg


Helgen har gått i löpningens tecken.

Lördagen tillbringade vi på Gärdet för att heja på min systers sambo när han sprang (flög fram i) Tough Viking. Vilket häftigt lopp – jag blev faktiskt lite sugen själv…men de där hindren är nog inget för mig. Isvak, containerklättring, kustjägarnas hinder – som vi inte såg, men som var nog så tufft. Och avslutningen som var riktigt otäck: eltrådar – hua! Flera stycken såg vi som bara ramlade ihop av stötarna. Jag hade trott att det skulle vara en liten ”snärt” ungefär som i häststängsel…Effekten förstärktes av att det sprutade vatten samtidigt. 15 km löpning, 22 hinder. Riktigt tufft.

DSC_0132

Det gick riktigt bra för Daniel. Han fick tiden 1:20 (!) Det skulle ju inte jag springa 15 km på utan hinder ens. Nu är ju i och för sig jag ingen snabb löpare så det säger ju inte mycket – men ändå – helt grymt!

På söndagen var det dags för det lite snällare Aktivera – Hoforsloppet.

Här kunde man välja 44 km, 33 km, 22 km eller 11 km. Jag och mannen valde 11 km. Riktigt trevligt lopp med små peppande skyltar efter vägen. Vi körde 5:1 (sprang 5 min, gick 1 min) hela loppet och det gick väldigt bra. Det enda tråkiga var att mitt knä började göra ont igen…Jag har klarat mig rätt bra när vi har tränat tidigare – jag ska beställa kinesiotejp och prova att tejpa…

Vid mål fick man en ljuvlig bulle som ”Hela Sverige bakar – Fredrik” hade gjort. Här kan du läsa om loppet på hans blogg

Kvällen avslutades med god pasta på Aktern & Fören och sedan bio. Medicinen av Colin Nutley – som tyvärr var lite långtråkig.

Den här veckan bjuder på Yoga i Stockholm i dagarna två och sedan Mikisrännet på lördag. Ikväll ska vi gå på inspirationsföreläsning på Folkets Hus i Hofors. Det är en tjej som heter Caroline Larsson som föreläser om att tro på sig själv för att nå sina mål och drömmar. Det är gratis så kom dit och lyssna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s