Löpning, foamroller & bullar


Igår sprang vi 8,4 km och jag tänkte för första gången att löpning n ä s t a n känns skönt. För inte så länge sedan så hade vi fullt sjå att springa 3 km och igår gick det bra att springa 8,4. Jag är supernöjd – men livrädd att mitt knä ska börja trilskas igen.
Jag har köpt mig en foamroller (199 kr på Rusta) och rullar en kort stund varje dag – det är verkligen oskönt – men det märks att det blir mindre och mindre spänt. Det var väldigt mycket lättare att rulla på den än en PET-flaska iallafall 😉

IMG_0663

Gårdagens runda innebar lite asfalt och genast kände jag hur stumt det började kännas…Vi har bara sprungit på grus och stigar nu och det är mycket behagligare för kroppen. Asfalt blir väldigt stumt.

Är lite sugen på Hoforsloppet på söndag – men vill inte gå för fort fram – och dessutom blir det ju lite asfalt på den banan…Ska fundera ett slag – om inte annat kan man ju gå raskt på asfalten. Man får ju en nybakt bulle när man går i mål 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s