Inspirerad


Efter att ha tittat på Hofors Adventure Race i helgen så blev vi så sugna att vara med på en multisporttävling – jag och mannen. Och som av en händelse dök det upp en alldeles lagom i närheten: Mikisrännet. Så nu är vi anmälda 🙂 Paddling, cykling och löpning. Ingen orientering – tack och lov – vi som inte ens hittade till Acktjärn utan att ringa morfar i helgen när vi skulle titta.

Kommer nog att bli roligt.

Löpträningen inför Lidingöloppet går sådär…Jag har börjat få känningar i mitt knä igen – nu ska jag prova alla trix med PET-flaskor och tape som går. Jag måste bara ta mig igenom Lidingöloppet…..

Ikväll på SVT1 kl 21.00 blir det dokumentärserie om En svensk klassiker. Det ska jag titta på – roligt att se hur andra upplever loppen.

Bjuder på en bild från Idas och mitt första Adventure Race – åh så kul det är!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s