Gotland


Nu är vi hemma efter en underbar vecka på Gotland. Det är första gången vi är på Gotland och det är jättevackert men faktiskt blev jag lite besviken på stränderna. Mycket sten och mycket sjögräs – västkusten vinner med hästlängder när det gäller fina stränder.

Vi har hunnit med mycket. Besökt Fårö. Sol och bad. Riddarspel. Russen på Lojsta hed. Testat SUP – Stand Up Paddleboard 😉 Ätit god mat och mindre god mat. Efterrätter och glassar. Svalkande glas rosé. Nyttigt ekofika och rejäla hamburgare. Geocaching och shopping. Läst ut fyra böcker. Besökt Lummelunda. Slappat och joggat. Promenerat och åkt bil. Men framförallt njutit av ledighet.

En reaktion till “Gotland

  1. Åh, jag älskar Gotland. Har varit där ungefär en miljon gånger… men håller med om att man kan ha lite otur med släke/sjögräs om det är ”fel” vindar. Ofta kan man åka till andra sidan ön då, så brukar det vara bättre. Finns många pärlor på Gotland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s