Geocaching i Grängesberg


Igår tog vi en tur med bilen eftersom mannen har punktering på cykeln. Åkte till Grängesberg för att ta cachen ”En svunnen tid” innan hela stället rasar ihop. Häftigt ställe om än riskabelt eftersom det är djupa sprickor i marken runt hela byggnaden. Cachen hittades utan större problem.

Försökte mig på ”Det var en gång” men eftersom jag är höjdrädd så fegade jag ur halvvägs upp…

3 reaktioner till “Geocaching i Grängesberg

  1. Halvvättern gick bra (jag körde den 2012) det var kallt och regn, hagel, åska. Hoppas på bättre väder i år när jag kör hela Vätternrundan. Nej jag har inte testat chocolate chip cookie i gjutjärnspanna – låter smarrigt 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s