Vättern närmar sig..


Länge sedan sist….

Jag har hunnit vara med på Yogagames och tränar på med racern inför Vätternrundan…

Läste precis mitt inlägg från förra årets runda – och börjar bli smått nervös. Kommer jag att klara det i år? Jag har ännu mindre träning i år än förra året..Visserligen är det drygt två veckor kvar, men det hinner inte bli så många mil.

Dessutom känner jag mig tröttare i kroppen än förra året. Då kände jag mig jättestark när jag var ute och cyklade – trampade på med min MTB på asfalten och hade kraft i benen. Nu har jag tränat mindre hela året – men jag gnetade mig ju igenom ett Vasalopp så helt omöjligt bör det inte vara 😉

Jag kör samma taktik som sist: Fokusera bara på nästa depå!

Nästa vecka ska jag på Grundkurs i Yoga & Ayurveda i Stockholm. Ska bli riktigt intressant. Hoppas att jag har tid att skriva några rader om det sedan.

Det kommer en liten sammanfattning av Yogagames också – men jag har verkligen haft fullt upp – så bloggen får komma i sista hand.

Nästa vecka blir det även visning på vårat hus – kom och köp 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s