Ego-dag


Nu var det evigheter sedan jag uppdaterade bloggen (igen) – men det har sin naturliga förklaring. Igår var mäklaren här och fotade och tittade runt – för om ett litet tag så lägger vi ut huset till försäljning.

De senaste veckorna har jag målat uthus, målat badrum, målat köksgolv, putsat fönster (har dock en del kvar innan visningen) Tömt skräprummet på skräp…kommer nog att hitta mer när jag går nästa vända. Kört grejer till tippen och till Returen…Phu! Nu ska vi bara försöka hålla det nymålade köksgolvet vitt och fint tills visningarna…lättare sagt än gjort med två hundar och en lerig väg utanför :/

Idag har jag varit iväg på fotvård för att fötterna ska vara extra tjusiga när jag ska på Yogagames till helgen 🙂

Jag har faktiskt bokat in fotvård eller ansiktsbehandling en gång i månaden sedan mars. En ”ego-dag” per månad har jag bestämt att jag är värd. Det kan vara massage eller fotvård eller nåt annat som bara är för mig och som jag gillar och behöver. Det är så lätt att glömma bort sig själv så jag har faktiskt skrivit in en dag i månaden i almanackan som ”ego-dag”.

Nu ska jag jobba en stund och sedan övertala hundarna (och mig själv) att vi behöver gå en promenad i det kalla, regniga och blåsiga vädret. Vart tog vårvärmen vägen??

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s