Bikarbonat


Har lagt en beställning hos iHerb på lite av varje och passade då på att beställa hem två påsar bikarbonat.

Jag har tidigare köpt bikarbonat på vår lilla butik i byn men det finns ju bara små påsar och då kommer jag att bli ruinerad nu när jag ska använda bikarbonat till allt från att rengöra avlopp till att balansera ph-värdet i kroppen 😉

Om du vill beställa från iHerb så kan du uppge kod HMB778 så får du rabatt. Använd min rabattkod vid första beställning så får du $5 i rabatt om du handlar för under $40 och $10 om du handlar för över $40. Se bara till att din order inte överstiger 320 kr för då är risken stor att du åker på tull.

De har hur mycket ekologiska grejer som helst – och visst – det är inte ekologiskt att skeppa grejer från USA men mycket av det vi köper i våra affärer här hemma skeppas ju också långväga – så då kan jag lika gärna välja vad jag vill köpa.

 

Tillbaka till bikarbonat. Om man läser på den här sidan så kan bikarbonat användas till ALLT – jag ska prova en del och återkommer med om det fungerar. Att det balanserar ph-värdet i kroppen vet jag ju att det fungerar. Idag var mitt ph-värde uppe på 6,5 från att ha varit på 5,6 😀 Och det är tack vare bikarbonaten för jag har ätit som vanligt de senaste dagarna. Dock äter jag ju som alltid utan mjöl, mejeriprodukter och socker i största möjliga mån.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s