Ph-värde


Nu har jag mätt ph-värde i en vecka och det har blivit lite bättre men det är fortfarande inte bra.

Första dagarna som jag mätte så drog jag ner radikalt på kaffe – drack högst 1 kopp per dag. Åt mycket grönsaker, gjorde juicer och bytte ut ett mål om dagen mot ett vegetariskt. Det hände ingenting på stickan – ilsket gul varje dag.

För 3 dagar sedan kom jag på att jag skulle lägga till ett glas vatten med en halv tesked bikarbonat per dag – och igår tog jag dessutom två glas. Idag visade stickan alltså en förbättring trots att jag slarvat med maten i helgen och till och med ätit fiskburgare, strips och lyxshake på Max…

Jag fortsätter med bikarbonat hela den här veckan också och återkommer med en rapport nästa måndag 😉

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s