Saucony Triumph 11


Jag har ”fyndat” på Sportamore. Köp 3 skor betala för 2. Kan man ju inte motstå…Så jag klickade hem bland annat ett par Saucony Triumph 11 som var mitt andrahandsval när jag köpte löparskor i Stockholm för ett par veckor sedan.

Tänkte att ett par till löparskor måste man ju bara ha 😉

Tog en kort runda med dem igår (4 km) men blev inte alls frälst…Jag har mycket bättre löpkänsla i mina New Balance.

Nåväl jag behöver ju ett par skor för långa promenader också 😉 Gick på långpromenad med hundarna i morse och de var jättesköna att gå i.

Återkommer med recension av de andra skorna som jag köpte också.

 

2 reaktioner till “Saucony Triumph 11

  1. Jag testade ett par Saucony förra året, då jag skulle köpa nya. Tyckte dock att de kändes mer ”klumpiga” än mina Asics GT2000. Det blev byte till Asics i stället, men annan färg än vad jag hade tidigare.
    Ha en fin helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s