Eco hårfärg


Jag fortsätter att tipsa om ekologiska produkter som jag har hittat.

Jag är inte speciellt fåfäng – men när det gäller mina gråa hår så kan jag verkligen inte acceptera dem….Jag får dessutom färga mitt hår ungefär var tredje vecka för det växer så fort och efter 3 veckor har jag en grå bena som lyser..

Jag har länge tänkt att det kan inte vara hälsosamt att vräka på med kemikalier på huvudet så ofta.

Men nu har jag hittat Radico hårfärg – 100% ekologisk och gjord på henna och örter. Finns i flera olika färger. Jag har beställt hem en brun som jag ska prova.

Dessutom har jag hittat nåt genialiskt (om det fungerar) nämligen en hårmascara från K Pour Karité som man färgar utväxten med så att man slipper färga så ofta. Har klickat hem en sådan också och utvärdering kommer…

3 reaktioner till “Eco hårfärg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s