Fredag, lördag, söndag


Har haft ännu en toppenhelg. Tänk vad bra att man kan göra så roliga saker hela tiden – tacksam ❤
Fredagen började med trädgårdsmässa i Stockholm. Okej jag är inte så intresserad av trädgården (våran alltså) men jag gillar fina blommor – och det har blivit en tradition att åka med mamma. Vi tar också alltid ett glas rosé för att liksom välkomna våren 😉 Kom hem med massor av fina blommor (pelargoner mest) – så nu kan det vara fint i fönstren ett tag 😉

20140324-112815.jpg

På kvällen var maken och jag och käkade med dottern och hennes pojkvän på Helt Enkelt i Gävle. Gott och trevligt.

Lördagen var vi på Charlys i Sandviken med mamma och Micke för att sedan gå på Jesus Christ Superstar på Göransson Arena. Jag var den enda i sällskapet som uppskattade Jesus Christ. Nåväl maten uppskattades av alla och jag kan verkligen rekommendera Charlys. Jättegod mat och jättetrevlig personal.

20140324-112844.jpg

Söndagen började med Yoga i Hoo hos underbara Lisanne. Det var sköna söndag med yoga, brunch, meditation, promenad och fika. Helt ljuvligt! Vi bjöds på mestadels rawfood till brunch och allt var supergott. Fokus på andning under yogapasset och meditationen.

20140324-112856.jpg

På kvällen var vi till Kvarngården i Berg (här i Torsåker) på seans. Riktigt spännande och maken fick ”en hälsning”. De som inte fick någon hälsning från andra sidan fick dra ett tarot-kort och det gjorde jag. Där fick Lena fram att jag var trött och att det berodde på problem med sköldkörteln….Det stämmer väldigt bra faktiskt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s