Blå naglar


Sitter här några dagar efter Öppet Spår och är fortfarande jättenöjd över min bedrift 😉 Är lite stel här och där men ingen större fara.

Det största problemet är mina blånaglar på tårna som gör att jag har problem att ha skor på mig. Imorse gick jag med Crocs när jag promenerade med hundarna…Inte optimalt i detta lerväder – vi har dessutom snö och is kvar på stigarna – så det gäller att gå försiktigt.

20140227-134035.jpg

Blå naglar hade jag förresten redan innan start 😉 Jag målade fingernaglarna så tjusigt innan jag åkte upp till Sälen 😉

Jag började med detta att måla naglarna för flera år sedan innan ett löparlopp. Från början var det för att om jag skulle ramla och typ bryta benet så skulle jag i alla fall ha tjusiga naglar (och nyrakade ben) om jag var tvungen att åka till sjukhuset….Det gick väldigt bra i det loppet så då blev det en ”tur-grej” istället. Så nu brukar jag måla naglarna innan lopp för att det betyder tur.

 

2 reaktioner till “Blå naglar

  1. Blå naglar är ju dessutom matchande till medaljen! Men man kanske inte får medalj på Öppet spår förresten?
    Hoppas att fötterna och kroppen har återhämtat sig nu och att du får en lugn och fridfull helg. Här blir det också Vasaloppet framför TV:n, eftersom Vasaloppsspinningen blev fullbokad direkt! Jag försökte 2 minuter efter att de öppnat och hamnade på reservplats 27!

  2. Nä…ingen medalj på Öppet spår :/ Kroppen känns bra nu och det var riktigt härligt att sitta framför tvn och titta på vasaloppet i helgen 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s