Yoga varje dag


Nu ska jag inte ropa hej ännu…Men hittills i februari så har jag gjort någon form av yoga varje dag 🙂 Om det så bara är 10 minuter så har jag iallafall tagit mig den tiden 😉 Yoga är bra för mig så jag förstår inte varför det ska vara så svårt att få det till en bra vana. När jag dessutom vann ett års medlemsskap hos Yogobe så borde det inte vara så svårt för mig att få till…

Jag har gjort så att jag börjar varje morgon (efter hundpromenad och citronvattten ;)) med en stund yoga. Sedan njuter jag av frukost och sen börjar arbetsdagen. Riktigt härligt!

Som en liten morot till mig själv att yoga mera så har jag avsatt ett speciellt rum för detta hemma och där har jag min matta, en skön vilstol, rökelse och en fin tavla som jag köpt – ”Make time for yor yoga, it´s important”.

Mannen och sonen är lite rädda att jag har blivit galen när jag fjuttar igång rökelse så att det luktar i hela huset 😉 Men det är lite trevligt och stämningshöjande tycker jag.

En till morot är – att om jag håller i med yogan varje dag i hela februari – så ska jag köpa en ny yogamatta 😉 Den jag har är gammal och har börjat att torka (efter alla år som den har varit oanvänd)

Eftersom jag ska på Yogagames så kan det vara trevlig med en ny matta 😉

Namaste

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s