Paleo 2.0


Jag har ju varit inne och ”nosat” på Paleo tidigare (i perioder)

Det passar mig väldigt bra men det stupar ofta på att den övriga familjen äter väldigt ”icke-paleo”. När tiden inte räcker till för att göra fler rätter så är det oftast jag som viker mig och äter ”icke-paleo” för enkelhetens skull.

Nu har jag anmält mig till en inspirationskurs i matlagning och bakning med Carola. Aktivera mera & Aktivera flera.

Igår var första träffen och vi fick laga rostat blomkåls och sötpotatismos (jättegott), kyckling eller skav-gryta, egen lingonsylt med äpple och honung, en underbart färgglad kålsallad samt galet goda morotsmuffins. Jag tog hem några muffins och bjöd på hemma – och hör och häpna – de gillade dem 😉 Jag berättade ingredienserna efter att de hade ätit – he he 🙂

Jag kommer absolut att göra dessa rätter fler gånger – och nu har jag blivit inspirerad på nytt. Finns det så goda muffins som varken innehåller mjöl eller socker – ja då kan jag överleva 😉 Min last annars är ju semlor och kanelbullar – men jag kan absolut skippa dem för dessa muffins.

2 reaktioner till “Paleo 2.0

  1. Harsa i Hälsningland kanske?! Där har de mycket snö. Vill gärna dit en gång per säsong, men de har också haft väldigt lite snö fram till för bara några veckor sedan.
    Paleo låter nyttigt och spännande!
    Ha en fin helg! OS här. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s