Teknikträning


Igår var första teknikträningspasset på längdskidor….Åh, vad jag önskar att jag hade börjat med det för flera år sedan….Någon enstaka ”glimt” av hur det ska kännas fick jag till – men då fick jag ”sådan fart” så att armarna inte hängde med 😉

Det var svårast med balansen kunde jag konstatera…Om jag ska sträcka bak foten långt bakåt (som jag aldrig har gjort förr) så tappar jag balansen och då sätter jag ner foten för tidigt (det kan man höra på ”det klapprande ljudet”)

1,5 timme var vi ute i spåret och kämpade.

Jag är lite less för mina nya skidor har verkligen kasst glid…Jag hade superglid på mina Atomic kan jag konstatera…Synd att jag har sålt dem till mamma.

Tips på hur man får superglid på skidorna någon?

2 reaktioner till “Teknikträning

  1. Nästa vecka är jag ledig onsdag-fredag så då kanske vi kan ta en förmiddags tur 🙂
    Kram från syster Ida

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s