Kom vinter


Nu vill jag verkligen ha snö…fina skidspår….soliga och krispiga vinterdagar…varm choklad….skidåkning. Visst är det härligt?

Varje år längtar jag efter vinter, snö, advent, jul och direkt efter nyår avskyr jag alltihopa och vill bara ha tulpaner och vår 😉

Nu längtar jag extra mycket efter snö eftersom jag och mannen var och inhandlade nya skidor igår. Jag hade visserligen skidor men de har ju gått så långt 😉 Nä faktiskt så vägde jag lite mer när jag köpte dem för några år sedan så de är lite svåra att få fäste med – helst eftersom jag inte är någon duktig åkare (ännu 😉

Vi lämnade in skidorna direkt för att preparera dem – ”mätta dem” – tror att det ska vara bra – men har egentligen ingen aning. Kostade också på en ny skidjacka. Fick ett mail från Team Sportia idag att det hade ramlat in en del poäng på mitt medlemskonto och att jag hade en bonus att hämta ut nästa gång jag handlar 😉 Jo jag tackar 😀

Idag har jag och mannen varit ut på en kort löptur och tanken är att vi ska försöka få till (minst) ett pass i veckan med löpning och ett med stavgång tills snön kommer.

Nästa helg är det första advent och det betyder att jag tjuvstartar och ställer fram alla adventsljusstakar denna helg. Det blir så mysigt….Jag vill ju hinna njuta av dem innan jul för sedan vill jag ju bara ha bort dem direkt efter nyår.

Just ja – i år är vi ju i Thailand över nyår så då får nog stakarna stå lite längre 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s