Jag lever


Herregud det var evigheter sedan jag skrev något här.

Jag har haft massor på jobbet – jag har fortfarande massor att göra och ska till och med jobba lite idag (nackdelen med att ha kontor hemma).

Jag har varit magsjuk (kommer inte ihåg när jag var det senast – hade glömt hur vidrigt det är)

Jag har känt mig stressad och tom på energi (hänger ihop med mycket på jobbet samtidigt som dottern har flyttat)

Men NU är jag full av energi igen 🙂

Det började med att jag förra helgen var på Yoga i Hoo. Det var alldeles underbart och efter den dagen med härliga människor, två härliga yogapass och jättegod och nyttig mat så kände jag att stressen började rinna av mig.

bild 2

 

 

 

 

 

 

 

Lisanne i Hoo har verkligen gjort en underbar yogasal på övervåningen i sitt gamla hus. Så fort man kliver innanför dörrarna känner man ett lugn.

I måndags hann vi inte med någon stavgång och jag kände att jag vill inte stressa för att hinna utan vi gick egen stavgång på tisdagen istället.

I torsdags var det crawlkurs (har inte varit med på evigheter) och det var roligt att äntligen göra något som kallas träning igen 😉

Och det bästa av allt – som ger mig extra energi just nu (så pass att jag till och med har putsat fönster 😉 ) Är att vi precis har bokat en resa till Thailand 😀 Två veckor med avresa den 28 oktober. Det är så ljuvligt underbart att tänka sig så att jag svävar på moln 😉

Vi (eller jag) har valt en lugn ö som vårt resmål. Valet stod mellan Patong eller Koh Kho Khao och eftersom vi vill ha semester och lugn och ro så blev det Koh Kho Khao. Jag har suttit i timmar och jämfört ställen men det börjar bli slutsålt på resor över nyår nu så det fanns inte så jättemycket att välja på. Jag pratade med grannarna som har varit på Koh Kho Khao och om man vill ha lugn och ro så är det verkligen rätta stället.

Räknar ner dagarna….42 dagar kvar… 😀

2 reaktioner till “Jag lever

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s