Livet deluxe


Livet snurrar som en karusell som går fortare och fortare.. Sista tiden har jag haft sjukt mycket i huvudet och därför känns det extra skönt att vara ledig idag. En dag utan bestämda tider eller krav. Långfrukost och bara vara. Läsa bok. Mysa runt i joggingbyxor. Gå med hundarna och njuta av hösten.

Igår var vi på stavgång – vilket ju är ett alldeles för snällt ord med tanke på vilken tuff träning det är – uppvärmningen är stavgång och sedan kör vi järnet i en backe. Igår var det ”älgkliv” (eller sprätt som det heter) och sedan ruscher med stavarna uppför samma backe, tredje vändan gick vi med stora kliv och stavar. Detta gjordes 5 gånger (eller var det flera??) Just ruscherna tog lite knäcken på mig för jag kan verkligen inte ta det lugnt när det gäller att springa det fortaste man kan. Efter det så körde vi ”åttan” uppför en backe och nerför en annan. Valfritt om man ville gå med stora kliv eller sprätta. Detta körde vi en halvtimme. Sen var jag mör på riktigt 😉

Smart som jag är så hade jag förberett maten innan så när vi kom hem så var det bara att värma; köttfärsbiffar med kantarellsås och potatis – hur gott som helst!

Avslutade kvällen med 15 min yoga : Happyhips med Johanna Andersson #yogobe

Jag bestämde även igår att nu får det vara slut med socker-ätande i tid och otid. Det har varit ett tag på jobbet med både fikabröd och godispåsar. Okej till mörk choklad på helgen men inte en massa kakor och annat till fika.

Sitter därför och letar recept på Rawfood-bollar – någon som kan tipsa om GODA bollar 😉 Som smakar choklad och lite sött….och cocos…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s