Simma lugnt


Igår var jag på min först simlektion sedan lågstadiet…Fick med mig mannen även på detta – kanske kan få honom att hänga med på klassikern framöver 😉

Det var lite läskigt och kallt….Fick även vara i lilla bassängen – och där var det skööönt 😉

Vi tränade på att andas – och det var inte så lätt kan jag säga. Ibland glömde jag bort att andas helt – och ibland började jag andas innan huvudet var ovanför vattenytan.

Jag är ingen simmare – jag är egentligen lite rädd för vatten – och jag avskyr att ha huvudet under vattnet….Igår hade vi huvudet under vattnet mest hela tiden 😉 Och det gick faktiskt bra. Mannen sa att han aldrig sett mig vara så mycket under vattnet som igår – och då har vi ändå varit gifta väldigt länge 😉

Vi tränade även på benspark med en platta framför (också här med ansiktet ner i vattnet) och där fick jag till det skapligt. Jag måste ta med mig glasögon nästa gång för det var väldigt drygt att få en massa vatten i ögonen (och i öronen och i näsan…det forsade vatten ur näsan när jag tittade upp)

Vi får se om jag blir så tuff så att jag vågar hoppa från kanten sen 😉 Historien om varför jag inte ens vågar hoppa från kanten kan vi ta en annan gång 😉

En reaktion till “Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s