Inget för veklingar


Igår ”lurade” jag med mig mannen på ”stavgång” – men inte vilken stavgång som helst – utan teknikträning inför skidsäsongen..

Jag hade missuppfattat lite och trodde att gruppen bara hade kört en gång tidigare….Det hade de inte – det var deras femte gång….

Vi hakade glatt på i alla fall och traskade iväg (intet ont anande) i skogen. Tänkte för mig själv att den här raska ”promenaden” var ju inte så farlig 😉 Sen kom vi till en backe…och där började träningen så att säga. Där hoppade vi i sidled och i ”saxled” och sedan ”sprätte” vi uppför med stavar och långa älgkliv. Sammanlagt höll träningen på i 1,5 timme och vi har båda svårt att gå idag 🙂

Men jag tror att det kommer att bli toppenbra med lite teknikhjälp. Nu kanske jag har en chans att hänga på 80-åriga damer i spåret 😉

Apropå teknik så har jag anmält mig till simkurs också…HJÄLP! Hur ska det gå?? Tänkte att det kunde vara på sin plats om jag ska simma Vansbro nästa år.

3 reaktioner till “Inget för veklingar

  1. Ha, ha, jag tänkte likadant på mitt första pass med ”gubbarna” men fick ändra uppfattning ganska raskt…. 🙂 Simkurs, vilken då? Och helt rätt tänkt! Det är KUL att simma när man kan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s