Igång igen


Efter multisporttävlingen blev det några (många) dagars vila. På söndagen – en vecka efter – cyklade vi en MTB vända jag och mannen. Benen kändes inte riktigt pigga och inte övriga kroppen heller. På måndagen när jag vaknade hade jag ont i halsen…En till vecka med vila då.

Idag blev det en kort köra-igång-kroppen ”löpning”. 4 km med hundarna i fivefingers och med ganska många stopp för kiss&bajs (inte jag då 😉 ) Kändes bra så jag tror att jag ska ut på MTB i eftermiddag. Nu ska jag njuta av en lång härlig helgfrukost och sedan iväg till Kyrkberget för att titta på sonen när han kör folkrace.

Dottern har flyttat hem igen och bor hos oss – vi får se hur länge hon står ut 😉 Så jag tänkte att jag skulle dra med henne ut på MTB så att hon får se hur roligt det är! Men just nu är det hon som har ont i halsen :/

Jag har ju en ny cykel att prova också 😉 Har köpt mig en racer (jag som inte gillar att cykla på asfalt…) Men eftersom jag kommer att få göra om Vätternrundan (om jag vill klara Klassikern) så tänkte jag att det var lika bra att köpa en racer och träna på den innan. Det blev en Nishiki igen – jag är nöjd med de andra två som jag har köpt så då blev det så igen. Den är snygg – och väldigt lätt!

Apropå klassikern så är det Lidingöloppet nästa helg..Jag är ju anmäld men absolut inte förberedd…Jag ska fundera hur jag ska göra – men jag kan ju alltid åka ner och försöka ”ta mig runt” så är jag lite garderad om det skulle skita sig nästa år. Jag ångrar så att jag inte simmade Vansbro…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s