På höjden


I helgen har det tränats orientering och MTB. Ida och jag försökte oss på orientering (igen) på lördagen och jag kan ju säga att det gick sådär…Om alla kontroller ligger åt norr – ja då är vi hemma 😉 Tyvärr kände jag av mitt löparknä på slutet 😦

Söndagen började med geocaching och MTB eftersom det hade kommit ut en ny cache i Råbacka. Visserligen stod det klätterattribut på den men jag tänkte göra ett försök ändå. Kom dit och cacheägaren var på plats med klättringsutrustning. Jag klättrade dock upp på sidan för att kolla läget och konstaterade att det var dumt att hänga över kanten utan skyddsutrustning..Så vi cyklade vidare – jag och mannen – och tog stigen hela vägen upp på Storberget. Jobbigt! Det var inte enklare nerför…Stenar och rötter gjorde att man fick ha tungan rätt i mun.

Hem för en snabb dusch men det fanns energi kvar så vi åkte för att leta på en cache vid Surtjärns Naturreservat. Riktig trollskog – och säkert björnskog också 😉 Tjärnen låg verkligen mitt ute i ingenstans – men cachen hittades lätt 😉

Påväg hemåt igen så ville jag göra ett nytt försök på Cliffhanger i Råbacka. När vi kom dit stod en kille med klättringsutrustning redo att börja leta. Jag klättrade upp på sidan och visade var cachen fanns och sedan kunde jag äntligen logga burken 😉

Måndag vilodag och första dagen på strålbehandlingen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s