Semesterlunk


Har kommit in en semesterlunk redan första semesterveckan – ingen träning alls sedan lördagens MTB och geocaching.

Igår var Moa och jag på Högbo Spa och njöt i fulla drag. Vi tog varsin sommarkur med helkroppsmassage, hand- och fotmassage samt ansiktskur. Det är ljuvligt att bara sitta där på SPA och låta all stress rinna av. Moa satt med mobilen och stressade inte av…men jag låste in min mobil och det var så skönt. Det är stressande att alltid ha den med.

Idag har mamma och jag varit på Bergabacken och det är också väldigt avstressande – att bara gå omkring bland alla fina blommor – och att sitta i växthuset och fika. En liten stickling fick följa med hem. Pelargoner är mina absoluta favoritblommor 🙂

blomma2
Michelle West hette den lilla tjusiga pelargonen som fick följa med hem.
Imorgon ska jag sparka fart på kroppen igen. Ida och jag ska ut på en MTB-tur i skogarna. Det är lika bra att vi cyklar i Torsåker för i Hofors har man sett en hel vargflock och dem vill vi inte träffa på….

Jag har även tänkt att Yoga en stund varje dag. Hittade till Yogobe och ska testa det för att se om det fungerar bra. Jag tycker att Yogan på AeroStep är jättebra men dagarna passar lite dåligt och om man ska Yoga en stund varje dag så kanske Yogobe passar utmärkt. Jag återkommer med recensioner när jag har testat.

En reaktion till “Semesterlunk

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s