Några dagar efter


Nu har det gått några dagar och jag börjar känna mig ”normal” igen. Det har känts förvånansvärt bra i kroppen efter loppet.

Söndagen gick jag lite som i en dimma – var nog fortfarande ganska trött. Vi åkte iväg till Gefle Brygga och åt en jättegod lunch. Lax med smörslungad potatis och sedan glass och jordgubbar. Efter den lunchen kände jag att jag kvicknade till 😉
Det jag kände i kroppen var att jag kände av knäet lite i trappor och att det kändes som om hälsenorna var för korta – men annars kändes det prima.

På jobbet på måndagen var det lite grötigt i huvudet igen – så jag ägnade mig mest åt arbetsuppgifter som inte kräver så mycket tankeverksamhet 🙂

Igår var det dags att börja röra på benen – så jag och mannen tog en kortare MTB-tur. Det blev 17 km blandad körning. Vi började på grus och fortsatte på stig för att sedan avsluta med asfalt. Benen var inte så jättepigga så vi tog det lugnt.

Det är ju snart dags för nästa utmaning i klassikern; Vansbrosimningen….Om 2,5 vecka för att vara exakt…Jag har inte tagit ett simtag ännu så jag tänkte att jag måste verkligen simma lite innan. Jag vet ju att simningen har varit det lättaste på både TjejKlassikern och HalvKlassikern – men 3 km simning för en som är kass på att simma – det kan vara rätt långt…Problemet är att simhallen där jag bor är stängd och i sjöar är det både läskigt och kallt att simma.

Idag blir det inget bad iallafall för jag ska åka till min gamla arbetsplats och ha lite knytkalas till lunch. Det blir lite midsommar-mat.

Ha en skön midsommar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s