En liten detalj..


Skulle kolla vädret på yr.no igår – vad det kan tänkas bli framåt fredag nästa vecka…Blev jätteglad vid en första anblick; såg ut att bli riktigt varmt…33-34 grader 😉 MEN det var visst Motala i Indien 😉

Igår var det vilodag för mig för jag hade lite ont i knäet. Inte det vanliga (löparknä) utan på framsidan – mot insidan och mest på vänster sida. Det kan ju vara så att jag behöver justera lite under cykelskorna – jag tycker att tårna pekar lite-lite inåt när jag sitter fast med fötterna…Så jag funderar vidare på det till imorgon – om det är någon idé att börja mixtra eller om jag faktiskt bara ska sätta på vanliga pedaler. Det är ju dumt att cykla 30 mil och få ont i knäna. Jag cyklade ju bara 5 mil i förrgår när jag fick ont. Idag tänker jag faktiskt cykla en liten kort vända på min MTB bara för att det är så kul.

Planen är annars en längre tur imorgon och sedan ”vila” fredag och lördag för att köra sista längre turen på söndag. Nästa vecka blir det ett kortare pass på onsdagen och sedan ska jag alltså vara redo för den största utmaningen som jag har tagit mig an 😉

”Vilan” fredag och lördag består av att knata runt och trängas med folk i Ullared 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s