Bra uppladdning?


I fredags kväll drog vi iväg med bil och packning mot Ljusdal. Stannade på Max i Bollnäs för lite kvällsmat…

Övernattning på mysiga Järvsöbaden och vidare avfärd på lördagsmorgon mot banan i Ljusdal.

Kom fram vid 8-snåret och det var besiktning senast nio. Väl framme upptäcker sonen att kylaren läker så han måste raskt byta den…Hinner byta den relativt snabbt och sticker iväg för att besikta. Kommer tillbaka med anmärkning om en torr bränsleledning och hinner byta även den…Besiktar några minuter i nio…

Kör första heatet och kommer in som tvåa. Precis när han ska köra in i depån fylls hela bilen med rök och han får inte av sig bältet. Vi står en bit bort och märker ingenting…När vi väl ser vad som hänt har han kommit loss och det visar sig vara en kabelbrand…Letar runt  efter ny kabel och hinner byta den till heat två.

Heat två kör han som en skållad råtta och vinner, likaså heat tre 🙂 Kommer till A-final och där kör flera bilar ihop i starten och sonens bil blir stående med trasig drivaxel…Så kan en folkracetävling se ut 😉

I matväg är det ungefär lika illa….Hamburgare, korv, kexchoklad och kaffe….. Jag drack massor av Loka, kaffe och till det chips och två mackor. Påväg hem stannade vi i Kilafors och utsvulten som jag var åt jag en HEL pizza.

Söndag och planerat cykelpass.

Mannen och jag drog iväg mot Hofors för att cyklandes lämna några inbjudningskort till dotterns student. När det var avklarat tog vi vägen över Åglappen – Sibbersbo – Björnrönningen hem (grusväg) och mina ben var så pigga! Flera gånger fick jag vänta in mannen som inte alls hade tryck i sina ben. Det måste ha varit uppladdningen dagen innan som gjorde det? 😉 Fick ihop 3 mil härlig cykling.

Innan cyklingen gick jag och hundarna på morgonpromenad (3 km) och redan då hade jag ”spring i benen” småsprang runt eftersom jag kände mig så pigg.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s