Fredagsfys


Finns det någon härligare start på morgonen (när man dessutom är ledig) att köra järnet i 30 minuter?

Tror inte det. Dessutom smakar frukosten himmelskt efteråt.

Under vinterhalvåret har jag lite svårare att komma ur sängen – men nu när solen skiner och fåglarna kvittrar då går det lätt 🙂

Marre hade snickrat ihop ett roligt och skitjobbigt morgonpass som var en herrans massa stationer. Varannan styrka varannan kondition. Tex ”spurta allt du kan” ”försök att spurta allt du kan fast du sitter fast i ett gummiband” ”båten” ”armhävningar” ”hopprep” osv. Varje station körde vi järnet i 45 sek och sedan vila i 15 sek (tror jag) medan vi förflyttade oss. 2 varv hann vi med och det räckte gott och väl. Som absolut sista station när jag redan var jättetrött hade jag gummibandet. Tog verkligen ut mig max – och efteråt kändes det som om jag skulle kräkas…Tur att jag inte hade ätit frukost innan…

Det är väl helt normalt att starta fredagen så? 😉

Nu väntar en kanske ännu jobbigare utmaning; Leta studentklänning åt dottern i Valbo…Wish me luck!

Imorgon hoppas jag få till ett cykelpass på morgonen för sedan väntar 80-års kalas och 50-års fest.

 

En reaktion till “Fredagsfys

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s