Dagarna rusar iväg


Jag har inte legat på latsidan sedan sista inlägget – utan det har blivit cykling varannan dag sedan 1 maj. Det gäller att hålla i och ”härda rumpan” på mannen. Han gnäller mindre och mindre 😉

I söndags cyklade vi 33 km och det var ljuvligt väder. Varmt och soligt. Vi startade i Berg och cyklade till Gammelstilla (asfalt) sedan vek vi av på en grusväg så att vi så småningom kom ut i Malmjärn – och sista biten hem blev på asfalt. Det gick riktigt bra och stundtals höll vi ett bra tempo.

I tisdags blev det ren MTB på stigar runt Storberget. Riktigt roligt var det – och extra roligt med sällskap. Det var både upp och ner och rejält flåsigt. 1 timme flådde vi runt i skogen innan vi cyklade hem. Vi bor ju perfekt för sådana här aktiviteter 🙂 Hem och bytte om och gick en runda på golfbanan. Jag följde med som ”sällskapsdam”. Jaghar tagit grönt kort men insett att golf inte är något för mig. Däremot tycker jag att det är skönt att gå på golfbanan (om det är fint väder vill säga)

Där emellan har jag jobbat väldigt mycket och så har det varit sedan slutet av mars. Det är roligt eftersom jag verkligen tycker om mitt jobb och nu har jag varit inhyrd i Sandviken för att sköta liknande sysslor som jag gör i vårat företag och sedan när jag har kommit hem så har jag jobbat med vårat företag så det har varit lite mycket under en period men vi får se hur det utvecklar sig.

Idag står det folkrace på schemat och det är sonens första tävling som senior (han fyller ju 18 lite senare i år). Det är kvällstävling så jag tänkte att jag skulle hinna cykla en sväng innan.

Ha en härlig ledighet!  – Det tänker jag ha 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s