Ny cyklist


Häromdagen frågade jag mannen om inte han skulle tycka att det var roligt att cykla med mig i skogen. Dels får han ju röra på sig och dels får han umgås med mig 😉

”Jo, det tyckte han”…. Snabbt som ögat beställde jag en mountainbike från Länna Sport. Jag har beställt mina båda cyklar därifrån och är supernöjd med servicen. Cykeln beställdes i förrgår och idag hämtade vi ute den på utlämningsstället i byn. Fantastiskt snabbt! Cykeln är ihopskruvad när den kommer och man behöver bara vrida styret rätt och skruva dit pedalerna.

Premiärturen skedde direkt efter uthämtningen och mannen fick låna ett par cykelbyxor av mig. Efter ca 5 minuter började han gnälla om ont i baken….Vi fick ihop drygt 1 timmes cykling iallafall och jag tror att han tyckte att det var rätt skoj.

Jag skulle tro att cykelbyxor är anpassade för tjejer eller killar beroende på modell – eftersom vi inte ser riktigt likadana ut….Så för att han inte ska komma med undanflykter åkte vi raskt och köpte ett par alldeles egna cykelbyxor (för män 😉 ) åt honom idag. Nästa gång då är det bara att köra 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s