Vintern rasat ut…


Valborgsmässoafton. Sista April. Så länge jag kan minnas brukar det vara varmt då (eller så har jag extremt dåligt minne – det kan ha funnits snöhögar någon gång på ett ”sista-april-disco-i-parken”)

Just nu kommer jag bara ihåg det året då vi gick omkring i shorts på sista april…Det var brandrisk 5 och en tokig Stockholmare bestämde sig för att elda löv uppe i stugan 😉 Det slutade med att hela Kårtäkt sprang omkring med motorsågar och kapade träd så att inte elden skulle sprida sig. Det känns väldigt avlägset nu…I morse hade jag vinterjackan på när jag gick med hundarna.

Nu har jag precis ätit – häromdagen gjorde jag en jätteform av Marres kyckling-taco lasagne – och jag har ätit det i 3 dagar nu 😉 Det var lättlagat och gott och perfekt att ha i lådan. Kanske blir man lika snabb och stark som Marre om man äter den också 😉 Kaffe, hundpromenad och sedan ett pass på MTB väntar innan vi ska fira Valborgsmässoafton med lite grillat hos världens bästa grannar.

Innan jag slutade jobbet idag så gjorde jag första delen i ett personlighetstest (Myers Briggs) och det ska bli intressant att se vad det säger – även om jag tror att jag känner mig själv rätt bra.

Ha nu en fin Valborgsmässoafton och passa fingrarna om ni ska smälla smällare -eller strunta helst i smällare för djurens skull!

En reaktion till “Vintern rasat ut…

  1. OK, face it. Det var INTE varmt när vi hängde på Folkan i alldeles för tunna kläder och alldeles för unga. Det tog hela första maj och lite till innan den blåa nyansen försvann från läpparna. Och JA, jag tror man blir grymt snabb av lasagnen. Ska göra den i helgen igen för säkerhets skull. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s