Efter regn kommer solsken


Efter söndagens tråkiga och mentalt jobbiga pass så siktade jag in mig på ett roligt MTB pass igår.

Leriga vägar/stigar stod på önskelistan och jag susade glatt iväg. Hann inte många meter förrän det började regna – men se det gjorde ingenting – för så länge man är ute och cyklar MTB så går allt bra 😉

Cyklade leende vidare och for fram på vägar och stigar som jag inte varit på sedan multisporttävlingen, bland annat dammen i Råbacka som är så tjusig. Kände mig riktigt ”cool” när jag körde så snabbt jag kunde nära vattnet 😉

Hemma igen efter 40 minuter men med ett leende på läpparna och genomblöt/lerig. När jag ställde ifrån mig cykeln så började solen att skina….

Kläderna direkt i tvättmaskinen och sedan en varm lång dusch.

Livet är bra härligt ibland 🙂

Idag blir det löpning med Löpning för Alla som AeroStepCompany anordnar och imorgon blir det en tur på cykel igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s