Första passet inför Vättern


Igår tog jag fram min MTB för att köra ett första träningspass inför Vättern. Jag cyklade iväg utan plan men hamnade hos mamma. 24 km är det dit och det tog 60 min. Tänkte ta något att dricka och sedan cykla hem igen….Men fick fruktansvärd kramp i magen – jag har fått det förr (bland annat på mitt andra TjejVasa lopp) Jag vet vad det beror på också; Det är när jag blir svettig om magen och sedan blir den kall. Det blir sådan kramp i hela mellangärdet så att jag knappt kan andas :/

Fick lägga mig på soffan hos mamma ett tag och värma iskalla magen med händerna – då släppte det. Men skjutsen var redan på väg så jag åt lite mat medan jag väntade.

Planerar ny cykeltur imorgon och då ska jag ha någon slags magvärmare 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s