Som en åsna…


…mellan två hötappar känner jag mig när jag läser på nätet – som svämmar över – ”det ska du äta, det ska du inte äta”, och ditten och datten….. phu!

Självklart måste var och en bilda sig en egen uppfattning, och det är just det jag försöker att göra. Men när man läser ena dagen att: ”mycket protein är bra” och andra dagen så är det bättre att ”äta större andel kolhydrater eftersom kroppen blir överbelastad av för mycket proteiner”

Ja då kan man lätt känna sig som en åsna mellan två hötappar.

Nu när jag är förkyld och inte kan träna så har jag massor av tid att sitta och läsa på nätet. Halkade in på Coltings blogg (som jag läser då och då – mindre sedan han gav sig på hästsporten 😉 ) Där fick jag syn på ett inlägg som jag helt och fullt håller med om: http://coltingblogg.com/2012/11/29/jag-vagrade-vaccination-och-jag-hade-ratt-givetvis/#comment-6516

Jag kommer ihåg den där hysterin så väl för våra barn kom hem från skolan med gråten i halsen och trodde på allvar att de skulle dö eftersom de inte fick vaccinera sig. ALLA andra skulle vaccinera sig. Idag är de glada över att jag var benhård – jag tyckte att vaccinet togs fram alldeles för snabbt och jag hade rätt…..

Så i den frågan känner jag mig säker på mitt beslut men när det gäller kost…Därför tänkte jag ”grotta ner mig” lite i sånt som har med kost och hälsa att göra – men eftersom den här bloggen ska handla om min träning och inte en massa svammel och funderingar och länkar till höger och vänster så hittar ni svamlet här: http://svemelia.tumblr.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s