Tuff dam och trött jag


Nu är (äntligen) adventsutmaningen slut. Det har varit jätteroligt och jag har insett att jag nog är en tävlingsmänniska ändå.

Eftersom jag var både sjuk och bortrest under perioden som tävlingen pågick så kände jag pressen att träna ikapp.

Den sista veckan kom jag upp i 685 träningsminuter – så det får väl ses som godkänt för att träna ikapp 😉

Igår kände jag mig väldigt sliten och dessutom en början till förkylning. Jag körde alla huskurer jag kunde under dagen och gick iväg med inställningen att köra lugnt. Jag tog det ganska lugnt också – men blev genomsvettig ändå.

Nu har min kropp gjort sig förtjänt av vila och det kommer inte att bli någon träning förrän tidigast torsdag.

Läste lite bloggar igår och då ramlade jag över länken till denna blogg: http://carinonnestam.wordpress.com/ Det är Carin drygt 80 år som delar med sig av sin träning – bland annat boxning (!) – samt lite annat ur sitt liv. Hon skriver dessutom med glimten i ögat så jag kommer att fortsätta följa hennes blogg.

Jag hoppas att jag kan vara sådär pigg och tuff när jag är drygt 80 🙂

Just nu känner jag mig mycket äldre än Carin – men får jag bara vila några dagar så ska jag tillbaka till AeroStep och samla (egna) minuter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s