Väskan står kvar…


Igår var jag på Core bara för att skrapa ihop minuter till vårat lag i Adventsutmaningen.

Jag tog det ganska lugnt eftersom jag fortfarande inte är helt OK i förkylningen. Jag har ingen feber, inte ont i halsen längre men är snuvig och lite tung-andad.

Idag var planen 45 min lunchpass BodyPump. Väskan packades tidigt imorse och jag hade förberett med matbeställning och allt till efteråt.

Så pratade jag med min man som skrämde mig lite för hjärtmuskelinflammation…så jag ställde in lunchträningen. Antagligen ett klokt beslut för jag kan ju vila en extra dag och gå på BodyPump imorgon istället…45 minuter hit eller dit. Hälsan är viktigast!

Så nu står väskan kvar i bilen. Antagligen har den frusit till is för det är så himla kallt. Jag är redan trött på den här kylan :/ -5 grader är mer lagom tycker jag.

Som tur är åker vi till solen nästa vecka och då (förhoppningsvis) är det varmare än idag 😉

Igår var jag även på ”besiktning” eftersom jag fyller ganska många år i år. Jag fick fylla i ett formulär med lite olika frågor, mäta blodsocker, längd, vikt och blodtryck. Jag hade väldigt bra värden så jag är nöjd över det. Jag fick även blåsa i en ”lungmätarmaskin” som talade om att mina lungor var 41 år och inte i riskzon för astma eller KOL. Skönt!

Blodsockret låg på en bra nivå trots att vi på jobbet alldeles före hade gottat i oss lussebullar och glögg 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s