Som ett brev på posten…


…så blir jag förkyld :/ ALLTID när jag har gått på spinning så blir jag förkyld. Men jag tror att jag hade klarat mig den här gången om det inte var för utematchen i lördags mellan Brynäs-Timrå. Det blev väldigt kallt att stå ute och titta, jag tror att det  var runt  15 minusgrader och det tog nog ett dygn att få tillbaka värmen i kroppen. Jag vaknade av halsont på lördag natt så igår tog jag dubbel dos zink och köpte strepsils. När jag börjar känna av halsen så äter jag strepsils som godis fast det står att man bara får äta en tablett var tredje timme.

Så typiskt – jag som skulle träna dubbla pass den här veckan eftersom jag är bortrest nästa vecka 😦 Ida och Camilla får väl träna tredubbelt de då 😉 Knäckehäxorna ligger på en fjärde plats efter en vecka. Min veckoplanering ser lite tunn ut eftersom jag inte vet hur pass snabbt jag känner mig pigg igen. Men så fort det går kommer jag att träna!

Igår blev det ingen träning alls utan då var vi på bio. Vi såg Callgirl – men den var inte särskilt bra. Mumsade popcorn – och läste imorse att popcorn är visst supernyttigt 😉

En reaktion till “Som ett brev på posten…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s