På G


Idag fick jag äntligen till ett av mina planerade pass. Jag gick på lunch-Core och det var välbehövligt kan jag säga. Antar att jag kommer att ha grym träningsvärk imorgon. Plankor, Crunches, Båt och annat gott & blandat 🙂

Hade planerat löpning också men var för hungrig efter core-passet så jag åkte hem och duschade, käkade och tog med hundarna på en långpromenad i rask takt istället. När vi klev utanför dörren stod 3 älgar och glodde på oss i trädgården 😉

Ikväll blir det hockey i Läkerolen och imorgon har jag planerat Kettlebells.

I helgen var vi till Hedemora både lördag och söndag på lite cache-jakt. För er som är nyfikna att prova på så har jag skrivit lite nybörjarinfo här >>

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s