Vi får se vad det blir….


Det är  drygt 1 vecka kvar till Lidingöloppet 15. Jag känner mig inte ett dugg peppad och jag är lika löp-otränad som jag var till Midnattsloppet…..

Dessutom är jag förkyld – jag hoppade in som vikarie på en förskola förra veckan och då kommer ju förkylningen som ett brev på posten…

Förra året var jag kanonförkyld innan Lidingö och var då tvungen att gå runt. Det var inte ett dugg roligt – men vad gör man inte för sitt TjejKlassikerdiplom 😉

I år står ett HalvKlassikerdiplom på spel så självklart går jag om jag måste men jag hoppas att jag kan springa.

Till nästa år har jag inte anmält mig till några Klassikerlopp – eller till några lopp överhuvudtaget (ännu). Jag var sugen på CykelVasan – men de platserna försvann snabbare än jag hann blinka. Var även småsugen på ett tredje GöteborgsVarv – men de platserna är också redan slut…

Vi får se vad det blir….

Från och med 1 oktober ska jag köra igång med att äta lite nyttigare igen. Skippa socker och snabba kolhydrater (nån som har hört det förr… 😉 ) Jag hoppas då att jag kan få tillbaka lite energi – just nu känns det som om jag håller på att drunkna i sirap…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s