Hetsäter


Det var ett tag sedan den här bloggen fick nån uppmärksamhet. Man vill ju inte gärna sitta vid datorn när det är så ”fint väder” ute 😉

Till helgen är det dags för Midnattsloppet och självklart börjar jag få ont i halsen…Det slår aldrig fel – så fort det är dags för ett lopp så börjar det göra ont i halsen. Så just nu hetsäter jag strepsil, bafucin och apelsiner, sköljer ner detta med varmt citronvatten 😉 Ska köpa ingefära och gnaga i mig också så har jag provat alla huskurer (nästan ).

Trots halskänningar så kände jag att jag ville ut på en kort löptur idag. (Dumt såklart…) Det kändes väldigt jobbigt och flåsigt. Luften stockade sig i halsen och kom varken upp eller ner, var tvungen att gå två korta stunder för att andas ordentligt. Kroppen kändes tung och allt var jobbigt. Sprang bara 3.85 km och undrar i mitt stilla sinne hur jag ska orka 1 mil på lördag……

Annars har jag mest cyklat MTB och jagat cacher på min semester. Vi åkte en dag runt åt Långshyttan och HusbyRingen. Där finns många roliga, kluriga och svåra cacher.

En som jag tog (när mannen väntade i bilen) var riktigt läskig eftersom jag både är rädd för höjder och vatten…Under en bro som går över Dalälven – men jag var överlycklig när jag fixade det 🙂


Det var mycket högre i verkligheten än det ser ut på bild 😉

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Den här försökte vi oss på men stenarna var alldeles för hala. Jag vill inte avslöja vart den är för då förstör jag kanske för någon som letar. Det är en sk spoilerbild så den avslöjar ju en del…

 

 

 

 

 

 

 

 

2 reaktioner till “Hetsäter

  1. Det finns en cache vid Skuruhäll har du tagit den? Jag var dit på MC men jag letar ju inga cacher så det blev ingen, sen visste jag ju inte om att det fanns någon förrän efteråt och jag tänker minsann inte gå dit igen i närmaste tiden, om du läst min hojblog så förstår du varför 🙂

  2. Jag kollade faktiskt på den cachen igår på webben – så det blir väl att jag tar den nån dag 😉 Har inte läst din hojblogg, jag hittar inte adressen. Kanske bäst att jag inte läser den innan? 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s