Smått & Gott


Idag tänker jag cykla en sväng på min MTB men först ska jag njuta av lugnet här hemma och sippa på en kopp kaffe. Igår var jag iväg på BodyPump för första gången på länge – och det märktes kan jag säga. På stretchingen i slutet darrade mina armar och jag kunde knappt lyfta dem. Härlig känsla!

Igår var jag även iväg på bio med två av syskonbarnen. Vi såg Spegel, Spegel och jag tyckte att den var ganska bra – lite trög i början bara. Hade turen att bli bjuden på lunch och supersmaskigt fika av syster innan bion och banankakan som hon bjöd på måste jag också prova att göra. Som vanligt när det är Leilas recept så är den sprängfylld av kalorier – men den kan ju vara bra som uppladdning inför nåt lopp eller så 😉

Jag har fått en ny last. ”Tekniknörd” som jag är så måste jag ju alltid prova nya saker. Jag har ju provat Facebook, Twitter, Gowalla, Forsquare, Fotfeed och en massa andra sociala medier. Nytt för mig är Pinterest som är som en anslagstavla. Perfekt om man vill spara bilder. Hur ofta har inte jag suttit och surfat eller för den delen bläddrat i tidningar och tänkt att: ”Åh! Vad fint det där måste jag komma ihåg”. Det kan vara inredning, pysseltips, kloka ord eller annat som man vill spara för att titta på senare. Då gör man det enkelt genom att ”pinna”. Då gillar man den bilden och ”nålar fast” på sin digitala anslagtavla. Man kan dela upp den i olika områden allt efter vad man vill och har för intresse. Jag har precis börjat att samla på mig bilder – men det är väldigt roligt – och svårt att slita sig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s