Glad Midsommar!


Jag njuter verkligen av det fina vädret som vi har nu. Det har varit toppen att få lite sol och värme, allting känns genast mycket bättre. Jag blir på dåligt humör när det är dåligt väder under lång tid… 😦

Igår kväll var det ljuvligt så jag bestämde mig för en tur på MTB. Kastade mig iväg på gott humör och han cykla en liten stund innan jag fick kramp i magen. Försökte att vila men det hjälpte inte, cyklade lugnt – hjälpte inte. Inget hjälpte och det blev bara värre – tänkte nästan ringa efter hämtning men hade bara några km hem så jag plågade mig.

Typiskt för jag hade precis hittat en jätterolig ”riktig” stig som det var en massa stenar och rötter och annat skoj att träna cykla på…..

När jag väl kom hem fick jag lägga mig på soffan i 20 minuter innan det släppte. Vet inte alls vad det berodde på men det var samma kramp som jag fick ett år när jag åkte TjejVasan.

Idag har jag planerat löpning så det blir ett lagom långt pass eftersom mina fötter/ben inte riktigt har vant sig att springa i Nike Free ännu. Jag blir väldigt trött i fotlederna – och speciellt i den ena…

Hoppas att ni får en underbar midsommar med fint väder, god mat och trevligt sällskap!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s