Nytt i stallet


Nu när HalvVättern är avklarad så blickar jag framåt mot nästa delmål som är…Vansbro Halvsim…. :/

Jag gillar verkligen inte simning och jag är en usel simmare. De 3 åren som jag har genomfört TjejKlassikern så har jag inte tränat simning alls. Det går ju att simma 1 km utan att ha tränat – så jag hoppas att det går att simma 1,5 km utan att ha tränat simning också 😉

I augusti har jag 2 andra mycket roligare lopp att se fram emot: Midnattsloppet och sedan en Multisporttävling som jag och syrran har anmält oss till (hjälp undrar om vi vet vad vi har gett oss in på 😉

Multisporttävlingen består av cykling, löpning, orientering och paddling…Jo vi har lite att träna på nu Ida 😉

Så min träning den närmaste tiden kommer att bestå av löpning, styrka och MTB. Eftersom jag inte hade någon MTB så har jag nu införskaffat en. Det är ju en djungel att ta sig igenom om man ska läsa på om MTB och eftersom jag inte planerar någon proffskarriär som cyklist så fick det bli en helt vanlig Nishiki. Jag valde den eftersom jag är så nöjd med min andra cykel som också är en Nishiki. Nu har jag alltså två cyklar i mitt stall – de står faktiskt i ett riktigt stall – för hästarna har flyttat 😉

Det första jag gjorde var att byta pedaler på MTB. Vem törs ge sig ut i skogen med fötterna fastmonterade? Inte jag…Jag törs inte ens cykla efter asfaltsväg med fötterna fastklickade. Nu sitter dock spd-pedalerna på hybriden så nästa gång jag ska cykla på den så måste jag ju 😉

20120613-102655.jpg
Sida vid sida…

En reaktion till “Nytt i stallet

  1. Kul att hitta fler med liknande intressen:) Hoppas halvsimmet gick bra! Själv så avslutade jag min första tjejklassiker i lördags och ska påbörja nästa nu i september. Sen på vättern kommer jag även att påbörja en halvklassiker samtidigt. Ska bli skoj!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s