Kokosvatten och regnvatten


Idag när jag kom hem från jobbet så skyndade jag mig ut på långpromenad med hundarna. Solen gassade och jag svettades – jeans var alldeles för varmt och jag tänkte att när jag kommer hem från promenaden så ska jag hoppa i shorts och t-shirt och dra iväg på cykeln. Planen för idag: Cykel ca 60-90 minuter.

Väl hemma så öppnar sig himlen och regnet öser ner 😦 För vilken dag i ordningen? Det har regnat varje dag sedan…ja jag minns inte när det var uppehåll senast.

Nu sitter jag vid datorn, sippar på en kokosvatten från Paulun och väntar på att det ska sluta regna. Jag kan ju inte ge mig ut på cykel i det här vädret…Eller?!

Kokosvatten ska visst vara bra på en massa sätt. Till exempel efter träning för att återställa vätskebalansen. Det innehåller även viktiga mineraler.

Jag köpte rent kokosvatten förut men det smakade ju urk! Inte kokos som man kan tro utan bara äckligt. Pauluns kokosvatten är ju till hälften blandat med juice och puré av frukt och det gör att smaken av kokosvattnet försvinner.

Regnvatten är säkert också bra på en massa olika sätt men det är inte så kul när man ska cykla, gå med hundar, spela golf….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s