Den blomstertid…


…vart är du? Det känns verkligen inte som juni nu – i helgen när jag var och tittade på sonens folkracetävling så hade jag tjockaste dunjackan, mössa, vantar och vinterskor – och frös ändå! Min bil plingade för halkvarning!

Tänker på de stackare som sprang Stockholm Marathon eller cyklade runt Siljan….
Två tappra vet jag som cyklade i regn och kyla: Marre  och Mallan. Stort grattis till er – ni är grymma!

På söndag är det dags för mig att cykla HalvVättern och det ska bli skoj. Hade planerat in ett långpass i lördags men strök det….tänkte ta det igår….men strök det….Det får bli ett lite längre pass på tisdag istället. Jag ville verkligen inte ge mig ut i regn och kyla och dra på mig förkylning (jag vet att jag är en mästare på undanflykter 😉 )

Apropå klassiker så letade jag fram en av mina vinterjackor i helgen…hittade den som jag hade på HalvVasan…den hade jag bara slängt in i tvättstugan i ett hörn…i fickan låg en påse med lite matsäck – ett kokt ägg, riskakor och jordnötssmör….Ni kan ju bara gissa lukten när jag öppnade påsen! Nästa gång ska jag vara noga och tömma fickorna 😉

 

4 reaktioner till “Den blomstertid…

  1. Hejsan Jessica!

    Tänkte att jag svarar dig här istället för på min egen blogg ifall du inte ser svaret. Jag är 160cm lång och har storlek 15″ vilket passar en som är 155-165cm. Är väldigt nöjd med Blazen, riktigt rap och smidig i skogen men passar lika bra att köra även på landsväg med. Bra komponenter och en bra MTB om man ska köra lite hårdare och längre sträckor och inte vill att cykeln ska paja det första den gör om man ofta väljer någon billig variant.

    Lycka till med cykelköpet och hoppas du blir nöjd!:)

  2. Hej! Ville bara lugna lite – det är en trevlig upplevelse med hybrid och gympadojjor också, det är motvinden och regnet jag har problem med 🙂 Och om man cyklar med racer-vänner så får man trampa lite extra, men det är ju bra träning 😉 LYCKA TILL på Vättern!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s